Integrale view

Frank Soons, Manager Duurzaamheid en Innovatie bij Ennatuurlijk, over deze intensieve samenwerking in 2018: “Ze hebben bij Impuls heel wat ervaring en kennis in huis die wij goed konden gebruiken. Hun integrale blik is een sterke kwaliteit; van operationele optimalisatie tot de ontwikkeling van een langetermijnplan voor de verduurzaming. Hierbij kijken ze naar de techniek, de business case, maar ook naar de maatschappelijke aspecten en omgevingsfactoren. Door de professionele aanpak en integrale view gaven ze ons het vertrouwen in de oplossingen die gepresenteerd werden.”

 

Resultaat

“Het plan is uiteindelijk niet uitgevoerd zoals opgesteld, maar dat kwam door een aantal ontwikkelingen waar wij op het laatste moment op moesten anticiperen. Enkele elementen hebben wel doorgang gevonden in het nieuwe plan”, vertelt Frank. “Bovendien heeft het ons ook inzichten gegeven die wij weer voor andere projecten kunnen gebruiken.”

 

Prettig en toegankelijk

Voor Frank was de samenwerking met Impuls erg prettig. “We hebben in het bijzonder veel samengewerkt met Marco van Impuls en dit als prettig ervaren. Zijn communicatie was helder en hij heeft ons goede inzichten gegeven. Ik raad Impuls dan ook zeker aan bij andere partijen en kijk uit naar onze samenwerking in toekomstige projecten.”


 

Terug naar wat we doen